Få en vurdering af sikkerhedsniveauet i din virksomhed

Få op til to timers gratis IT-sikkerhedsrådgivning

Et samarbejde mellem Söderberg & Partners Mæglerhus, Køge og SeeSafeIT giver mulighed for at Söderberg & Partners’ eksisterende og nye kunder kan få op til to timers gratis rådgivning til
gavn for deres IT-sikkerhed i virksomheden.

Et samarbejde med

Har I styr på jeres IT-sikkerhed?

IT-sikkerhed er en vigtig investering i virksomhedens fremtid. Det er derfor vigtigt at tænke IT-sikkerhed, når der overvejes aktiver, risikovurdering og forsikringer.

Din virksomhed er unik. Manglende IT-sikkerhed kan have alvorlige konsekvenser og risici for både virksomhed og medarbejdere.

Først og fremmest kan manglende IT-sikkerhed føre til cyberangreb, hvor hackere kan få adgang til følsomme oplysninger og bruge dem til at udføre kriminelle aktiviteter som f.eks. identitetstyveri og svindel.

Derudover kan manglende IT-sikkerhed også føre til systemnedbrud, tab af data og finansielle tab, hvilket kan skade virksomhedens drift og omdømme.

Få op til to timers gratis IT-sikkerhedsrådgivning

Et samarbejde mellem Söderberg & Partners TeamKMI i Køge og SeeSafe IT giver mulighed for at Söderberg & Partners’ eksisterende og nye kunder kan få op til to timers gratis rådgivning til deres IT-sikkerhed i virksomheden.

Gennemgang af virksomhedens IT-aktiver
Vi gennemgår hele din virksomheds IT-aktiver og sikrer det fulde overblik med henblik på jeres IT-sikkerhed.

Belysning af sårbarheder og risici
Vi identificerer eventuelle sårbarheder og risici forbundet med din IT-sikkerhed og klargør en handlingsplan.

Vejledning til næste step
Vi rådgiver dig om hvordan du bedst muligt sikrer dig mod fremtiden for at minimere sikkerhedsrisici.

Om Söderberg & Partners Mæglerhus, Køge

Teamet i Køge er kendt for høj faglighed og stor erfaring med skræddersyede forsikringsløsninger til erhvervsvirksomheder. Teamet tegnes af de tre partnere, Steen Kjærsgård, Thomas Madsen samt Kim Illum, der tilsammen har mere end 90 års erfaring i forsikringsbranchen.

Teamets portefølje favner lige fra SME segmentet til virksomheder.

Med afsæt i vores netværk af specialiserede forsikringsselskaber, der tilbyder tilpassede cyberforsikringer, kan vi altid finde en optimal løsning, som passer til den enkelte virksomhed.

Med andre ord så rådgiver vi ikke omkring ”meter-varer”, men omkring løsninger som favner den enkelte virksomheds risikoprofil.

Book 2 timers gratis møde