IT Sikkerhed

Vi sikrer den digitale kommunikation og forretningskritiske data i jeres organisation.

Vi sørger for sikkerheden af

Infrastruktur

Vi designer og integrerer moderne AI-drevet og automatiseret IT-sikkerhed, der forhindrer kendte- og ’zero-day’ trusler på hele jeres infrastruktur, f.eks. cloud-services, serverplatforme og netværkskonfigurationer.

Applikationer

Vores IT-sikkerhedsløsning minimerer risikoen forbundet med sårbarheder, sikkerhedshuller og evt. miskonfigurationer i software applikationer, så uvedkommende ikke opnår adgang, kan stjæle data eller overtage virksomhedens IT-systemer.

Brugeradfærd

Vores end-point sikkerhedsløsning minimerer skader der er forbundet med udnyttelse af menneskelige brugeradfærd, så som Social-engineering igennem brug af teknologi og øget bevidsthed hos medarbejdere.

Zero Trust Network Access - ZTNA

Når den hybride arbejdsplads vinder udbredelse står vi midt i en kritisk tid for IT-sikkerhed. Mængden og størrelsen på cyberangreb stiger dag for dag. For mange er arbejde en aktivitet og ikke et sted. Det stiller nye krav til virksomhedernes IT-løsninger og IT-sikkerhed, når virksomhedens yderste grænser er flydende.

Zero Trust er løsningen – og det er absolut den rette tilgang til fremtidens IT sikkerhed. ZTNA var oprindeligt udviklet som et alternativ til virtuelle private netværk – VPN, da det blev klart, at VPN i sig selv ikke er tilstrækkeligt sikkert og skalerbart til nutidens IT løsninger.

ZTNA overvåger ændringer i brugerapplikationer og enhedsadfærd. Derudover kan automatisk opdage, og forebygge misbrug fra uvedkommende, samt angreb fra virus, malware, ransomware m.m.

Hos SeeSafe IT sikrer vi den digitale kommunikation og forretningskritiske data. Ved at kombinere effektive og moderne AI-drevet løsninger kan vi monitorere og analysere jeres IT-infrastruktur 24/7, samt automatisere processer. Dette minimerer risikoen for nedbrud pga. hackerangreb, malware, phishing, ransomware og vira.

Få en sikkerhedsvurdering