Udnyt det fulde potentiale af jeres IT-infrastruktur

IT-infrastruktur fra SeeSafe IT kan hjælpe med modernisering og optimering af arbejdsprocessor, som er tilpasset jeres organisation.

Hvad kan vi hjælpe jer med?

Netværksinfrastruktur

Vi designer, implementerer og vedligeholder både klassisk og Software Defined (SDN) netværk, der kan skaleres i takt med udviklingen i jeres forretning.

Serverløsninger

On-premises og hybride serverløsninger skræddersyet lige netop til jeres unikke behov. Windows og Linux serverplatforme med automatiseret og proaktiv monitorering.

Hybrid arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads baseret på ZTNA og DLP teknologier med policy- og adfærdsbaseret dynamisk IT sikkerhed, som giver pålidelig og sikker adgang til applikationer og data.

Arbejdsstationer

Øg effektiviteten og minimer nedetiden vha. vores computere, VDI, tablets og brugerterminaler. Vi sørger for en nem udrulning og strømlinet vedligeholdelse.

Applikationer 

Installation og vedligeholdelse af Apps og programmer på arbejdsstationer, brugerenheder og terminaler i jeres organisation, med hotline- og fjernsupport ved driftsforstyrrelser.

OT og IoT

Vores OT og IoT netværksarkitektur eliminerer hack og misbrug, samt skaber tryghed i et usikkert miljø. Vi kombinerer NextGen firewall, AAA/access control, segmentering, automation m.m.

Zero Trust Network Access - ZTNA

Når den hybride arbejdsplads vinder udbredelse står vi midt i en kritisk tid for IT-sikkerhed. Mængden og størrelsen på cyberangreb stiger dag for dag. For mange er arbejde en aktivitet og ikke et sted. Det stiller nye krav til virksomhedernes IT-løsninger og IT-sikkerhed, når virksomhedens yderste grænser er flydende.

Zero Trust er løsningen – og det er absolut den rette tilgang til fremtidens IT sikkerhed. ZTNA var oprindeligt udviklet som et alternativ til virtuelle private netværk – VPN, da det blev klart, at VPN i sig selv ikke er tilstrækkeligt sikkert og skalerbart til nutidens IT løsninger.

ZTNA overvåger ændringer i brugerapplikationer og enhedsadfærd. Derudover kan automatisk opdage, og forebygge misbrug fra uvedkommende, samt angreb fra virus, malware, ransomware m.m.

Book et møde