Hvem er SeeSafe IT?

SeeSafe IT er en målrettet og ambitiøs leverandør af IT-løsninger med tilhørende serviceydelser til organisationer.

Vi er en sammensætning af veluddannede professionelle fagfolk med over 15 års erfaring hver især, og har en klar vision for, hvordan en ansvarlig organisation skal drives. SeeSafe IT er en underafdeling af SeeSafe, som opererer inden for sikringsverdenen, hvor tillid og fortrolighed er nøgleord i samarbejdet med vores kunder.

Vores mission
Gennem vores ekspertise, høje serviceniveau og dedikation, vil vi være med til styrke både små og store ambitiøse organisationer med deres arbejdsprocesser, via unikke og skræddersyede IT-løsninger.


Vores vision
Vores vision er at blive den mest foretrukne samarbejdspartner for landets organisationer, ved at bidrage til den positive langsigtede udvikling af et højteknologisk og bæredygtigt samfund.


SeeSafe’s Historie
I 2007 grundlagde Michael Frandsen SeeSafe som leverandør og installatør af overvågning og sikringsprodukter i Danmark. SeeSafe har altid været en kundedrevet virksomhed med et stærkt værdisæt.

I dag er vores sikringsafdeling autoriseret el-installatør, ISO9001 certificeret og PET sikkerhedsgodkendt. Vi dækker hele Danmark med veluddannede teknikere og har en stærk intern serviceafdeling. Vores kunder strækker sig ud i Skandinavien og hele Europa.